Κυδώνι Ψητό

Ημερομηνία : 11-7-2009

Υλικά:

 
3-4 μεγάλα κυδώνια Γρίβας (Γκίλινα-νίβας)
Λίγη ζάχαρι
Λίγη κανέλα

 
Προετοιμασία:

 
Πλένουμε καλά τα κυδώνια και τα κόβουμε σε φέτες όπως κάνουμε με τις πατάτες φούρνου. Τα βάζουμε στο ταψί και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Τα ψήνουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα, συνήθως σε μισή ώρα είναι έτοιμα…
Τα σερβίρουμε με κανέλα.
Εκτός από το απλό σερβίρσιμα με την κανέλα μπορούμε να βάλουμε και σαντυγί. Η γεύση του κυδωνιού είναι τέτοια ώστε σηκώνει διάφορες προσθήκες ανάλογα με τα γούστα μας.

 
Το κυδώνι γίνεται επίσης πολύ καλό βραστό. Ολόκληρα κυδώνια μέσα στην κατσαρόλα τα βράζουμε και μετά σερβίρουμε πάλι ανάλογα με τη γεύση που θέλουμε να γευτούμε!!!
 …καλή επιτυχία
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s