Γριβάδι στο φούρνο με κρεμμύδια (Kράπ)

Ημερομηνία : 13-7-2009

Παραδοσιακή Συνταγή Γρίβας.

Υλικά:

  • 1 κιλό γριβάδι (Ψάρι 😉 )
  • 1 κιλό ξέρα κρεμμύδια
  • Αλάτι
  • Κόκκινο πιπέρι
  • Μαύρο πιπέρι
  • Μαϊντανό
  • Σάλτσα ντομάτας

Προετοιμασία:

Καθαρίζουμε και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να βγάλει «λάδι» (το κρεμμύδι απορροφά το λάδι και μετά από 15 λεπτά περίπου, συνεχώς ανακάτεμα το ξαναστέλνει). Προσθέτουμε 1 κεσεδάκι πολτό ντομάτας, κόκκινο πιπέρι, μαύρο πιπέρι, αλάτι και μαϊντανό.Ανακατεύουμε συνεχώς.

Αλατίζουμε το ψάρι σε μισό ποτήρι νερό και το βάζουμε μαζί με το μείγμα να ψηθούν για 45 λεπτά στους 180οC με 200οC.

signatureΣυνταγή : Κόιου Άννα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s