Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….

Ημερομηνία : 20-7-2009

Η Γρίβα αναπτύσει την Εμπορική της δραστηριότητα. Όπως είναι πλέον ορατό σε όλους, το Χωριό αρχίζει να βγαίνει απο την Εμπορική απραξία τόσων ετών, την απομόνωση που εσκεμένα προήγαγε το «ΚΕΝΤΡΟ» παρουσιάζοντας δισοίωνες προβλέψεις για την πιθανότητα Ανάπτυξης . Διαψεύστηκαν οικτρά. Η τοπική επιχειρηματική δράση του Χωριού είναι η Παλαιότερη στην περιοχή απο την Εποχή που το Τοπικό «ΚΕΝΤΡΟ» αποτελούσε «…το μέρος κάτω απο τον Άγιο Αντώνιο».   Το χωριό πλέον χαίρει Πληρότητας. Ψησταριές,Cafe,Ουζερί,Σούπερ Μάρκετ, τοπικές και παραδοσιακές Γεύσεις. Απλότητα στη φιλοξενία με το μοναδικό Γριβιώτικο Χαμόγελο που σε γυρνάει στην Εποχή του Παππού μας χαλαρώνοντας την Τεντωμένη σα Χορδή καρδιά μας, πράγμα που εκτιμάς  » ΑΦΟΥ ΦΥΓΕΙΣ  » . 

Απο τιμές … ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ…. Δεν πουλάμε την Σκιά των Πλατανιών μας , Δεν τιμάμε σε € και $ τις Τοπική μας γεύσεις, Δεν είσατε πλέον «Οι Ενοχλητικοί Ξένοι» αφού πληρώσετε τον Λογαριασμό, το καλοσόρισμα είναι γνήσιο, φιλικό, …από καρδιάς…. » καθαρές, Ντόπρες  Κουβέντες, Γριβιώτικες  «, Δεν τρελαθήκαμε ακόμα…είμασταν πάντα εκεί.

Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….    Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….    Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….

Υ.Γ. Όλα δείχνουν οτι η Ιστορία μας Διδάσκει, Όλα δείχνουν ότι με την Πάροδο του Χρόνου η ισσοροπία επανέρχεται, Όλα δείχνουν ότι το Ψέμα ξεφτίζει, Όλα δείχνουν ότι η Ιστορία » Δεν Κατασκευάζεται», Όλα δείχνουν ότι η Γρίβα επιστρέφει ξανά δυναμικά στην πρωτοπώρα Θέση που έφτιαξε στην Ιστορία της Περιοχής. Όλα δείχνουν οτι το » ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ » της Παιονίας θα είναι πάλι πρώτο, με 2 Λαϊκες Αγορές την Εβδομάδα.

Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….    Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….    Προτιμάτε τα Μαγαζιά της Γρίβας….

…Ψωνίζετε απο τη Γρίβα…ενισχύστε την Τοπική μας οικονομία…όλα τα € στα Μαγαζιά της Γρίβας…

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΒΑΣ…Με όλα τα Μαγαζιά, τούς χώρους αναψυχής και αναλυτικά οι παροχές υπηρεσιών. http://rs146dt.rapidshare.com/files/241021623/Shops_in_Griva.rar

signature

…Ψηφίστε Γρίβα … για Πρωτεύουσσα του Νέου Δήμου Παιονίας….

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s