…κάποτε στη Γρίβα…Ηλεκτρονικό Album παλαιών Φωτογραφιών

Ημερομηνία : 23-7-2009

Αποφάσισα να δημιουργήσω (πρός τιμήν των προηγουμένων Γενεών και τις Μεγάλης Ιστορίας του Χωριού μας ) , με την ευγενική χορηγία όλων τωνΓριβιωτών φυσικά,  ένα Ηλεκτρονικό Βιβλίο Ιστορικών Θεμάτων και παλαιών Φωτογραφιών (…όσες υπάρχουν) με Ιστορίες – Χρονικά – Αφηγήματα – Μυθεύματα – Ψέμματα ! τού Χωριού και των Συγχωριανών μας.

Τα θεματολόγια θα αναπτύσωνται αναλόγως της προόδου των Ιστοριών και Φωτογραφιών , σε » Τοποθεσίες , δραστηριότητες , Εργασίες , Διασκέδαση , Αθλητικά , Κοινωνικά , Γάμοι – Ενδυμασίες , Παιχνίδια , κ.ο.κ. 

Μέσα σ’ αυτό θα ενταχθούν φυσικά ΟΛΕΣ οι παλιές φωτιγραφίες που έχουν σχέση με τις δραστηριότητες στο Χωριό . Θα γίνει έτσι μιά μεγάλη προσπάθεια » ΔΙΑΣΩΣΗΣ »  όλου του Αρχειακού Υλικού της Γρίβας, Κληρονομιά στίς επόμενες Γενιές.

Θα αποτελέσει δε συλλογική μνήμη των εποχών της Γρίβας που εμείς Δεν Θυμόμαστε ,  [ Τόπος Χωρίς Ιστορία,  Άγονος αεί…] .

Η ονομασία του ALBUM : «…κάποτε στη Γρίβα «.

Εγκαινιάζοντας το κομμάτι αυτό θα αρχίσω με ένα αφιέρωμα στούς ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ του Γρίβας και της Γουμένισσας . Άνθρωποι που Ακούραστα και με Ιδαίτερο μεράκι έπαιξαν τον πιό σημαντικό Ρόλο τελικά αποθανατίζοντας την Ιστορία με το πάγωμα του χρόνου σε ασπρόμαυρο χαρτί. Σας Ευχαριστούμε θερμά.!

 Φωτο Μισκο ok        Φωτο Διτζης ok

Φωτο Καρατζας ok   Φωτο Γκοτα ok

Φωτο Τακη οκ   Φωτο Πετικιδης οκ

signature

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s