Συνάντηση Τζούρτζου με το νομάρχη Κιλκίς.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2009

Στο πλαίσιο της ευθύνης και της αναγκαιότητας για την επίλυση των προβλημάτων στο Δήμο Γουμένισσας, ο δημοτικός σύμβουλος  και επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας» κ. Αθανάσιος Τζούρτζος συνοδευόμενος από τους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων: Γρίβας  Αθανάσιο Θεοδώρου,  Κατσανερής  Αλεξάνδρα Πάντη, Στάθη  Εμμανουήλ Πετρέντση, Πενταλόφου Χρήστο Εμεξετζίδη και Κάρπης Πέτρο Κούδη, επισκέφθηκαν πρόσφατα το νομάρχη Κιλκίς Ευάγγελο Μπαλάσκα, με τον οποίο είχαν μια πολύ ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία.

Συγκεκριμένα του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εστιάζοντας κυρίως στα έργα υποδομών αλλά και σε έργα καθημερινότητας για τα οποία ζήτησαν τη συνδρομή της νομαρχίας για να επιλυθούν. 
Από την πλευρά του ο νομάρχης κ. Μπαλάσκας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Δήμο Γουμένισσας και τους συνεχάρη για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τον τόπο τους. Με πολύ προσοχή εξέτασε τα αιτήματά τους και…

…δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση των παρακάτω έργων:
Τοπικό  Διαμέρισμα Γρίβας : Κατασκευή συμπληρωματικής Δεξαμενής ύδρευσης (Με προγραμματική σύμβαση με το δήμο Γουμένισσας).

Έγραψαν και μας Τίμησαν οι ” Ειδήσεις Κιλκίς “ : http://www.eidisis.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s