…και εγένετο…ΦΩΣ !

Ημερομηνία : 01-12-2009

28 Νοεμβρίου 2009…το Γήπεδο του Μακεδονικού Γρίβας, επιτέλους βγήκε απο το Σκοτάδι της Δημοτικής Απραγίας, των Σκοπιμοτήτων, της Μεροληψίας και της Μονόπλευρης παροχής ημετέρων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι … ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ. Ενα Γήπεδο με Προβολείς Φωτισμού για Διαξαγωγή Νυχτερινών Αγώνων, Προπονήσεων και φώτισης όλων αυτόν που θέλουν το χωριό μας …στο Σκοτάδι..  Εργο πνοής για το Χωριό και Μήνυμα πρός όλες τις κατευθύνσεις οτι … κάποιοι ΜΠΟΡΟΥΝ να Προοδεύσουν τον Τόπο μας. Κάνοντας την επαρχία Βιόσιμη και ενισχύντας την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ με πράξεις, ταξινομώντας την Γρίβα ώς κυψέλη ενεργών πολιτών, μακριά απο…ΣΥΝΤΑΞΙΩΔΟΤΙΚΕΣ πρακτικές και Νοοτροπίες.

 

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ( σε  Ανταπόκριση        Κιόσης Δημήτρης )

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ…….ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΡΙΒΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ. Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΑΝ ΑΛΛΟΥ……(ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ) . ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΙΛΚΙΣ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΙΟΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΖΟΥΤΡΤΖΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ κ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.
  
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΡΙΒΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΙΛΚΙΣ κ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΗΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.

Σχόλιο Συντάκτη :

Άξιοι και Ικανότατοι … θα προσθέσω εγώ. Σαν Γριβιώτης δε, υποβάλω τα Σέβη μου σε όλους αυτούς που Χρόνια τώρα πιστεύουν οτι  » ΜΠΟΡΟΥΜΕ » και το αποδεικνύουν … με Πράξεις  …..και τον αποτροπιασμό μου σε όλες τις Σκοπιμότητες που προοδεύουν Μονόπλευρα τον Δήμο.

Στον Νομάρχη Κιλκίς …Κο Μπαλάσκα Ευάγγελο αξίζει κάθε τιμή.

Δίνει δείγματα Γραφής … Μεγάλου Ανδρός.  ΑΞΙΟΣ !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s