Μακεδονικός Γρίβας – Νεότητα Μεταλλικού 4–2 ( 15η Αγων.)

Ημερομηνία : 16-1-2009         Ανταπόκριση : Καρατζιάς Γιώργος

Η ανηφόρα της Γρίβας αρχίζει να Γίνεται πλέον Γολγοθάς για τις Ομάδες που έρχονται με βλέψεις να πάρουν έστω και την Ισοπαλία. Ο Μακεδονικός έχει πλέον καθαρό το μυαλό του, είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του παίζει 90 Λεπτά συν τις Καθυστερήσεις.
.
Ο Μακεδονικός ξεκίνησε ιδανικά με Γκόλ του » Συνήθη Ύποπτου » Χατζημλάδη (10′). Αρκέστηκε κατ’ αρχάς στο γκόλ αυτό και χαλάρωσε στην αδύναμη πίεση του αντιπάλου. Όμως στο 30′ ισοφαρίστηκε και έτσι απόρεια αυτού φουλάρισε τις Μηχανές και μα την εμεπειρία του Βετεράνου Βούζα ( που έπαιξε επιθετικός) απόφερε το γκόλ στο 40′.
.
Με το Σκόρ υπέρ της, η Γρίβα έκανε 4 τα γκόλ της με τους, Χατζημλάδη (70′) και Κόιο Θ. (90′) και με ποιοτικό ποδόσφαιρο  κατά διαστήματα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Η Νεότητα κατάφερε να μειώσει στο αδιάφορο τελικό 4-2. Η επιστροφή στις Νίκες είναι πάντα καλό για την Ψυχολογία των παιχτών, κυρίως μετά την άδικη και ταπεινωτική πρόσφατη ήττα.
.
Το φωτεινό σημείο της Αγωνιστικής αποτέλεσε η Πρωτοβουλία της Διοίκησης του Μακεδονικού να δεξιώσει τούς παίχτες και των 2 ομάδων ( Μακεδονικoύ & Νεότητας ) μαζί με την Διητησία του παιχνιδιού . 
Το μήνυμα που στέλνει σε ΟΛΟΝ τον ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ , η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΓΡΙΒΑΣ …. :…..«Αντίπαλοι στο Γήπεδο – Φίλοι στην Ζωή». 
Σκόρερς :  Χατζημλάδης (10′ & 70′),  Βούζας Α. (40′) ,  Κόιος Θ. (90′)
.
Σύνθεση:  1.ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ , 2.ΠΟΥΛΚΑΣ Λ , 3.ΤΑΠΟΣ , 4. ΠΟΥΛΚΑΣ Χ , 5.ΓΩΓΟΣ ΣΑΚΗΣ , 6.ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ Γ , 7.ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ , 8.ΚΟΪΟΣ Θ , 9.ΧΑΤΖΗΜΛΑΔΗΣ (ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ Χ 74′) , 10 . ΒΟΥΖΑΣ , 11.ΜΙΣΙΡΚΟΣ (ΡΟΠΚΑΣ 45)
.
Επόμενη Αγωνιστική : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΡΙΒΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ Μ. ΒΡΥΣΗΣ
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s