Μακεδόνες Λειβαδίων – Μακεδονικός Γρίβας 0-3 ( 17η Αγων.)

Ημερομηνία   2-2-2010         Ανταπόκριση : Καρατζιάς Γιώργος

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΛΙΒΑΔΙΩΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΡΙΒΑΣ 0-3
Στόν καθαρό αέρα , στο Πανέμορφο Πάικο ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CE%B9%CE%BA%CE%BF ) στα 1200μ υψόμετρο, Ο Μακεδονικός Γρίβας ανέβηκε να αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες σε ένα » ΥΠΟΠΤΟ » βαθμολογικά παιχνίδι, που ελόχευε πολλούς κινδύνους. Η βαθμολογική θέση των Μακεδόνων Λειβαδίων είναι πολύ καλή ( 6η θέση ) και η ομάδα, συμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει φέρει μεχρι σήμερα, είναι  Δυνατή και Παραγωγική. Είναι απο τις ομάδες που συνήθως » ΥΠΟΤΙΜΑΣ » και σε εκπλήσουν.
Αυτήν την αίσθηση έκπληξης, πήραν και οι παίχτες του Μακεδονικού, όταν στο Α’ ημίχρονο έδωσαν χώρους στα Λειβάδια, τα οποία έκαναν κάποιες ευκαιρίες ξεδιπλώνοντας τις αρετές της πολύ καλής αυτής ομάδα. Στο Β’ ημίχρονο όμως, υπό την πίεση της Ανόδου και με την εμφανή διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ο Μακεδονικός πήρε μπρός και όταν ζέστανε τις μηχανές, σκόρπισε κυριολεκτικά τα Λειβάδια, που ανήμπορα να αντιδράσουν αποδέχτηκαν την » ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ του Μακεδονικού». Ο μόνιμος Σκόρερ της ομάδος Χατζημλάδης Χρήστος ( με γκόλ στο 50′ και 65′ ) έβαλε τα πράγματα σε τάξη, αναδεικνύοντας τους Αυτοματισμούς της ομάδος ξεδιπλώνοντας ταυτόχρονα και τα Νεαρά Ταλέντα της . Μετέτρεψε, κατ’ αρχάς,  την εικόνα του αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο, αποχωρόντας στο 70′, να ξεκουραστεί. Ο νεοεισελθών Γώγος Χ. κατάφερε να σφραγίσει την νίκη με γκόλ στο 85′.
.
Σκόρερς : Χατζημλάδης Χ. ( 50′ και 65′ ), Γ’ωγος Χ. ( 85′ )
.
Σύνθεση:  1. ΝΕΔΕΛΤΣΟΣ , 2. ΒΟΥΖΑΣ , 3. ΠΟΥΛΚΑΣ χ. (30′ ) , 4. ΤΑΠΟΣ , 5. ΓΕΡΑΚΑΡΤΣΗΣ, 6. ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ , 7. ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ Γ , 8. ΓΙΑΝΤΣΗΣ , 9. ΜΙΣΙΡΚΟΣ, 10. ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ, 11. ΧΑΤΖΗΜΛΑΔΗΣ ( ΓΩΓΟΣ Χ. 70′ ) 
.
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s