ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ποντοηράκλειας – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Γρίβας 0-3 ( άνευ αγώνα )( 12η Αγων. )

Ημερομηνία : 13 Δεκεμβρίου 2010

Η 13η Αγωνιστική, για τον Μακεδονικό Γρίβας, αναδείχτηκει η » Δυσκολότερη » αγωνιστική. Η Διοίκηση ενημμέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα οτι … δεν θα μετακινηθούνε στην Ποντοηράκλεια και δέν θα συμμετέχουν στο Προγραμματισμένο Ποδοσφαιρικό παιχνίδι τις 13η Αγωνιστικής, χθές 12-12-2010 .  Οι 8 Παίχτες που θα έδιναν το παρόν στο Κυριακάτικο παιχνίδι, γύρισαν με το κεφάλι σκυμμένο στην ζεστασιά του Σπιτιού τους. Λυπημένοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγαπημένος τους Μακεδονικός .

σ.σ. Συντάκτη : Ισως η κούραση να έχει καταβάλει την σημερινή Διοίκηση.  Ίσως η ατυχία να χτύπησε πιο δυνατά απο τις αντοχές τους. Ίσως οι προκλήσεις των καιρών να είναι μεγαλύτερες των ικανοτήτων τους.  Ίσως να εκπληρώθηκαν οι αρχικοί τους στόχοι, Ίσως…

Όποια και άν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα ήδη διαφαίνεται . Νομίζω οτι είναι υποχρέωση όλων αυτών που αγαπάνε την ομάδα … να προστρέξουν  σε βοήθεια. Απαιτείται  ανασύνταξη. Άμεση διάσωση της ομάδας και παραμονή της στην Β’ κατηγορία ( μιάς και χάθηκε η ευκαιρία ανόδου στην Α΄πέρυσι) .  Όρθωση ενός αναστήματος στο ύψος της ιστορίας της ομάδας και ΟΧΙ των ανθρώπων που την διοικούν ή θα την διοικήσουν . . .

Παρακαλώ όλες οι απόψεις σας ( Σχόλια – Προτάσεις – Παρατηρήσεις – Επικρίσεις ) … να αποστέλλονται στην επίσημη Διεύθυνση  Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου μας…ώστε με την δημοσιοποίηση τους να γίνει η διαβούλευση στο μελλοντικό πλάνο του Μακεδονικού !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s