Ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας, έκοψε τη βασιλόπιτα με βραβεύσεις !

Ημερομηνία 13 Ιανουαρίου 2011

Kαι φέτος, ο Σύλλογος Γυναικών Γρίβας έκοψε τη βασιλόπιτα, μέσα σε ένα κλίμα ζεστό, εορταστικό και προπάντων αγάπης και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών  και φίλων του, στην στέγη του Συλλόγου Γυναικών στο ( Σπίτι παιδιού ) της Γρίβας, το Σάββατο 8-1-2011, στις 5 η ώρα.

Η γιορτή ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό της κ. Πίψου Ελένης, η οποία στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα της Γιορτής και τίς επικείμενες βραβεύσεις.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δήμητρα  Κικίρη, με φόντο, την 21μελή χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας,  καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους και έδωσε τις ευχές  για το νέο έτος. Χαιρετισμό και ευχές, επίσης, απηύθηνε  ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας,  Αθλητισμού – Πολιτισμού και  Εθελοντισμού  κ.  Αναστάσιος Δερβεντλής, ως εκπρόσωπος του νέου Δήμου Παιονίας.

Η γιορτή ξεκίνησε με  ανάγνωσμα της  κ. Ελένην Πίψου. Εμπλουτίστηκε στη συνέχεια με εορταστικά τραγούδια των μελών της Χορωδίας του συλλόγου Γυναικών Γρίβας, υπό τη Δ/νση του μαέστρου κ. Αντώνη Παπαδόπουλο και απογειώθηκε με τη βράβευση και επίδοση τιμητικών  διπλώματα των  Παιδιών του χωριού που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ  το ακαδημαϊκό Ετος  2010-2011.

Οι βραβευθέντες  ήταν οι : Γιάντση Μαρία , Ζέγλης  Δημήτριος, Πούλκας  Ελευθέριος, Τσιάρα  Ουρανία και Τσιάρας Ιωάννης… ο οποίος είχε και τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο Νομό Κιλκίς, ώς Πρώτος επιτυχόντας στο Ψυχολογικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων ( ΣΣΑΣ )…όπου είναι φοιτεί !

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ιερέας της Γρίβας, παπαΓιάννη Τάγκος … και  τυχερή ήταν η  κ. Μαρία Στόϊου.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές με λιχουδιές που είχαν παρασκευάσει οι  Γυναίκες του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Παιονίας  κ. Αντώνης  Σαμαράς, ο Αντιδήμαρχος (Παιδείας,  Αθλητισμού – Πολιτισμού και  Εθελοντισμού), κ.  Αναστάσιος Δερβεντλής, οι  Δημοτικοί σύμβουλοι  κ.  Μαρία Παλάνη  και  κ.  Αικατερίνη  Κούπανη, καθώς και  οι  Κοινοτικοί  σύμβουλοι  Γρίβας κ. Δημήτριος Μπακάλης και κ. Πέτρος Μήτκος.

Ανταπόκριση – Φωτογραφίες : Σύλλογος Γυναικών Γρίβας !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s