Ανακοίνωση πεπραγμένων Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γρίβας

Ημερομηνία : 29 Ιανουαρίου 2011

Στο κέντρο Νεότητας Γρίβας, σήμερα 29 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19.00, συγκεντρώθηκαν οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών τον μαθητών του Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου Γρίβας και οι εκπρόσωποι του Δήμου Παιονίας, μετά από πρόσκληση του Δ.Σ. του συλλόγου  γονέων και κηδεμόνων, για να συζητηθεί η  πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας, για την της λειτουργίας του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Γρίβας.

Μετά από συζήτηση, αποφάσισαν ομόφωνα τα  μέλη του Δ.Σ., να αναλάβουν αποκλειστικά τα λειτουργικά έξοδα του Δ.Σ. και Νηπιαγωγείου Γρίβας και να αποστείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον διευθυντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ΚΙΛΚΙΣ Κο. Ραμπίδη Κωνσταντίνο.

σ.σ.Συντάκτη : Αγαπητέ Κε Ραμπίδη Κωνσταντίνε. Είναι ευκόλως κατανοητό γιατί υποστηρίζεται, την » Στείρα » πολιτική της προϊσταμένης σας σεβόμενος τον Μισθό που σας καταβάλει, ( είναι σίγουρα οι λόγοι που επικαλείστε σε πρόσφατο σας δημοσίευμα [… μικροπαραταξιακοί, συντεχνιακοί, στενά κομματικοί ]) αλλά θα ήθελα να σας παρακαλέσω να σταματήσετε σε κάθε σας συνάντηση, όπου σταθείτε και βρεθείτε, να αποκαλείτε τη Γρίβα χωριό » Δίγλωσσο » .

Η δηλωμένη θέση σας, σε εκλεγμένους εκπροσώπους της Γρίβας, ότι » Δεν γίνεται καλή δουλειά στη Γρίβα » προσβάλει τους εκπαιδευτικούς  που υπηρέτησαν και υπηρετούν το Δημοτικό Σχολείο της. Δεν μπορείτε με αυτόν τον τρόπο, να ακυρώσετε την αριστούχα πορεία των αποφοίτων του … Σχολείου και να σας κάνει απόλυτο κριτή των πραγμάτων. Λίγη Ντροπή δε βλάπτει !

Η πρόχειρη Πολιτική των συνενώσεων ή συγχωνεύσεων ( που μόνο σκοπό έχουν την περικοπή εξόδων είς βάρος της ποιότητας Μάθησης ), δημιουργεί Σχολεία » υπεράριθμα «.

Όσον αφορά τον Μύθο που επικαλείστε ότι «… οι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν στα παιδαγωγικά κριτήρια των συνενώσεων » … για ρίξτε μιά ματιά γύρω σας να δείτε … πόσους εκπαιδευτικούς ( ή Γονείς ) έχετε στο πλευρό σας, τελικά !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s