«ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ» … η διάλυση του Μακεδονικού Γρίβας !

Ημερομηνία : 6 Αυγούστου 2011       Διαβάστε τα 47 Σχόλια

Η οριστική διάλυση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας μας, του Μακεδονικού Γρίβας, συνεχίζεται με μεθοδικότητα και  σχέδιο.

Όπως πλέον είναι ορατό σε όλους το καλοσχεδιασμένο σχέδιο  καταστροφής του Μακεδονικού είχε πολλές πτυχές.

Πρώτη πτυχή, ήταν η ανάληψη της προεδρίας της ομάδας, από έναν άνθρωπο ο οποίος αποδείχτηκε ( εκ των πεπραγμένων του ), μικρότερος των περιστάσεων. Με σοβαρό κενό διοίκησης  και υπερβολική άπραγη σιγουριά . Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την ιδιότητας που προσδίδει η θέση του προέδρου για διεύρυνση του κύκλου γνωριμιών του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες … εις βάρος της Ομάδος.

Δεύτερη πτυχή, ήταν η σταδιακή διάλυση του διοικητικού συμβουλίου, ώστε να καταστεί προσωποπαγής το Δ.Σ. του Μακεδονικού. Ο Αντιπρόεδρος, ο Διευθύνων σύμβουλος μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή ήταν οι πρώτες και σχεδόν άμεσες αποχωρήσεις. Η δε ομάδα , σκοπίμως,  έχασε τελείως την αξιοπιστία της στα PLAY-OFF 2009-2010, μέσα σε ένα χάος αντιφατικών δηλώσεων και πράξεων (τα οποία είναι «Κοινό Μυστικό»).

Η βραβευμένη ποδοσφαιρική ομάδα ήθους, κατάντησε πλέον αντικείμενο χλευασμού στα αθλητικά πηγαδάκια της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Τρίτη πτυχή, ήταν η απαξίωση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μαζί με όλους τους παίχτες του, που την αμέσως προηγούμενη χρονιά διεκδικούσε άνοδο στην Α΄Ε.Π.Σ. Κιλκίς, και ξαφνικά δυσκολευόταν να φέρουν έστω και μία ισοπαλία.

Σχετική επιστολή ανάλυσης των παραπάνω κινήσεων του προέδρου δημοσιεύτηκε στο άρθρο «Μακεδονικός Γρίβας … οι Μάσκες πέφτουνε !» [ΕΔΩ] …και η πηγή του δημοσιεύματος προστατεύεται … όταν όμως ζητηθεί, από τη Νέα Διοίκηση, θα τεθεί ενώπιος – ενωπίων.

Τέταρτη πτυχή, ήταν η αποδυνάμωση και απομάκρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων παιχτών (τότε η αποδέσμευση παρουσιάστηκε ψευδώς ως «Λόγος τιμής») έτσι ώστε τα αποτελέσματα, του αποδυναμωμένου Μακεδονικού Γρίβας, να δικαιώνουν τον τελικό υποβιβασμό. Βέβαια η εγκατάλειψη της ομάδας από την 16η αγωνιστική συμπλήρωσε την τελική της κατάταξη στην τελευταία θέση της Β’ κατηγορία και άνοιξε τον δρόμο για την Γ’.

Σχετικό άρθρο ελευθέρωσης 7 ποδοσφαιριστών δημοσιεύτηκε στο άρθρο «Ελεύθεροι 7 Ποδοσφαιριστές απο τον Α.Σ. Μακεδονικός Γρίβας» [ΕΔΩ] 

Ποιος ξέρει ίσως μετά από πολλά – πολλά Χρόνια δούμε επιτέλους και τον Ισολογισμό Εσόδων-Εξόδων του Μακεδονικού Γρίβας όλων των προηγούμενων ετών.

Σε προσωπικές επαφές με ποδοσφαιριστές της ομάδας, αντιλήφτηκα ότι υπάρχει γόνιμο έδαφος, συνεργασίας. Εφόσον  δημιουργηθεί βέβαια ένα ισχυρό Διοικητικό Σχήμα. Εξοφληθούν τα χρέη και ταχτοποιηθούν οι οφειλές.

Έτσι τις τελευταίες 15 ημέρες δημιουργήθηκε μια δυναμική. Παλαιοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές και υποστηρικτές του Μακεδονικού Γρίβας, αποφάσισαν να κινητοποιηθούν, αφήνοντας τα ευτράπελα του παρελθόντος παράμερα,  ώστε η ομάδα να δηλωθεί εγκαίρως στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Δυστυχώς, όμως μαθαίνουμε ότι όλες οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης  του Μακεδονικού Γρίβας βρίσκουν αντίσταση στον σημερινό πρόεδρο,  Κο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ο οποίος αρνείται να παραιτηθεί, πεισματικά. Έτσι δεν ανοίγει  τον δρόμο για εκλογές και ανάδειξη νέου και ικανού Δ.Σ. ώστε να δηλωθεί η ομάδα και να αποκτήσει  προοπτική.

Παχιά λόγια επιδοτήσεων, ανόρθωσης, περηφάνειας και χαράς αντηχούν ως ύβρεις προς την νοημοσύνη μας. Όποιος καεί από τον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

Η πεπραγμένη ανικανότητα διοίκησης, του σημερινού προέδρου του Μακεδονικού Γρίβας, Κου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα, διέλυσε το ποδοσφαιρικό τμήμα της, μαζί με το ενθουσιώδες κίνητρο προσφοράς των νέων παιδιών της Γρίβας … αποτελεί βαρίδι για την ομάδα.

Την επερχόμενη αποτυχία του θα την χρεώσουμε μαζί με τις πάμπολλες άλλες, ο στόχος μας όμως είναι πρωτίστως να την αποφύγουμε … γιατί τίποτα δεν μπορεί να ανθίσει σε άγονο έδαφος ! 

Advertisements

47 thoughts on “«ΘΕΟΥ-ΔΩΡΟ» … η διάλυση του Μακεδονικού Γρίβας !

 1. ANTRES POU FORANE FOUSTANIA MILANE MONO APO TO INTERNET KAI OXI PROSWPO ME PROSWPO..EISAI POLI FTHINOS KAI POLI KSEFTILAS ANTRAS..-PRWTA PREPEI NA FORAS PANTELONIA KAI META NA MILAS..FASISTA.. KAI AN FORAS PANTELONIA PARE TIL..KSEFTILISMENE ANTRA…DEN EXEIS ARXIDIA NA ANTIMETOPISEIS TIN ALITHIA EISAI MIA KOTA GIAUTO SE FWNAZANE APO MIKRO PAIDI KOTA THEODWROU ATHANASIOS PROEDROS TOPIKOU SIMVOULIOY GRIVAS

  • …επιτέλους, Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου της Γρίβας, Αθανάσιε Θεοδώρου, ανοίξες το στοματάκι σου. Έστω κι έτσι, μας έδειξες το “ΑΡΙΣΤΟΝ του ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΣ σου και το ΕΠΙΠΕΔΟ σου”.
   Πές μας ΕΣΥ όλη την Αλήθεια. Όχι σε μένα προσωπικά, αλλά σε όλη τη Γρίβα !
   ΕΓΩ, Ο Χρήστος Κόιος ΚΟΤΑ. Σε ποιόν να το πείς, βρε γελοίε, να σε πιστέψει.

   Γιατί όλον τον Ιούλιο που ήμουνα στη Γρίβα, προσπαθώντας να απαλλαγούμε με “ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ” από την ανικανότητά σου, ήσουνα κρυμένος και δεν εμφανιζόσουνα ούτε στο Μαγαζί σου ;
   Πιο συγκεκριμένα στις 27 Ιουλίου, όταν επιτέλους εμφανίστηκες, ο πρώην αντιπρόεδρος του Μακεδονικού Γρίβας και ο πρώην Τεχνικό Σύμβουλο της ομάδας, (που έδιωξες σε μία νύχτα ) σου απλώσαμε την καρέκλα, στο ίδιο σου το μαγαζί, να καθίσεις να μιλήσουμε για τον Μακεδονικό Γρίβας, ώστε να παραδώσεις την ομάδα, μας ”ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΟΥΦΟΣ”.
   Όπως έκανες και με στούς ποδοσφαιριστές (που θα καταλήξουν τελικά σε άλλες ομάδες) , όσες φορές και να σε πλησιάσανε, αναίσχιντα τούς έδιωχνες κι αυτούς.

   Αυτός που θα στα ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ (Μακεδονικός Γρίβας, Οργάνωση Σκοπιανών Γλέντιών, Ανύρκτο έργο, Ψευτιές και Δολοπλοκίες) θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ … και ΕΣΥ θα κατεβάζεις πάντα τα Μούτρα σου άφωνος,»ΚΟΤΑΡΑ». Όπου έχεις βάλει το χέρι σου, μόνο καταστροφή έχεις φέρει.
   Το ποιός κυκλοφορεί στη Γρίβα με το κεφάλι Ψηλά, λέγοντας ΠΑΝΤΑ την ΑΛΗΘΕΙΑ, χωρίς να έχει θίξει ψευδώς υπολήψεις, είναι πασιφανές.

   Κάθε εγγραφή μου έχει την ΑΛΗΘΕΙΑ να την υποστηρίζει.
   Εσύ Πού ήσουνα κρυμμένος τον τελευταίο καιρό, όταν προσπαθούσαμε, με κάθε τρόπο να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ τον Μακεδονικό Γρίβας, πρώην παράγοντες, ποδοσφαιριστές και Γριβιώτες στην καρδιά; Πού είσαι κρυμμένος … ΤΩΡΑ ;

   Στίς «Δημοκρατικές» Ιστοσελίδες της Γρίβας έχουν λόγο, μέχρι και οι πρόστυχοι, σαν και σένα. Γι’ αυτό και διαβάζεις τις αλήθειες, ακόμα κι εσύ με ιδιαίτερη προσοχή.
   Μπορείς δε να τις σχολιάζεις αναλόγως του Χαρακτήρως, του ήθους και τις Διαγωγής σου.

   Μήν συγκρίνεσαι λοιπόν, μαζί μου, Προεδράκο … σε παρακαλώ. Είσαι πολύ «ΚΟΤΑ» και ψεύτης για να το κάνεις ακόμα και αυτό … και σε πήρανε χαμπάρι, όλοι. Περίγελος του χωριού έχεις καταντήσει … παληκάρι μου, περίγελος !

   Τούς χαρακτηρισμούς σου, βέβαια, τούς επιστρέφω, γιατί σε εκφράζουν απόλυτα.
   “ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, για τη ΓΡΙΒΑ, ΑΠΟ ΣΕΝΑ … δεν έχει ξαναπεράσει”.
   Γουμεντζιανό να είχαμε για Πρόεδρο, 1000 φορές καλύτερα θα είμασταν … και μην ακούς εμένα … ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΡΙΒΙΩΤΕΣ !

   Βεβαία ξέχασες να μας πείς … ΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ, τελικά, στο άρθρο αυτό. Θα σου πω εγώ : ΤΙΠΟΤΑ δεν ήταν ΨΕΜΜΑΤΑ (σε χαλάει όμως πού όλα βγήκαν στο Φως, επιτέλους )! Όλα είναι αλήθεια. Αυτό που σε ενόχλησε είναι οτι “ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ” !

   Άκου λοιπόν την συμβουλή μου, που πιστεύω ότι θα σε οφελήσει.
   ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ της ΓΡΙΒΑΣ. Μακριά. Ότι ακουμπάς, το χαλάς. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ είναι πιό πικρές. Η δημόσια πορεία σου, σε όλα τα θέματα της Γρίβας, θα γίνει γνωστή σε ΟΛΟΥΣ τους ΓΡΙΒΙΩΤΕΣ … γιατί είναι ΔΗΜΟΣΙΑ και μας αφορά.
   Ο μόνος τρόπος για να ενημμερώσω τούς 1332 ψηφοφόρους της Γρίβας και τούς χιλιάδες Γριβιώτες της Διασποράς, είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Αυτό λοιπόν θα συνεχίσω να κάνω.

   Υ.Γ. Μιάς και μίλησες πρώτος, απρεπώς, ανταπαντώ :
   Στα Αρχίδια μου, Προεδράκο, Εσύ και η άποψή σου. Εγώ είμαι σύμμαχος με τη Γρίβα και όχι με τα Βρώμικα Συμφέροντα … που την κάνανε ξεφτίλα !

 2. Τελικά, Προεδράκο :
  Δήλωσες τον Μακεδονικό Γρίβας στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. ΚΙΛΚΙΣ ;
  Πλήρωσες και τακτοποίησες τις οφειλές της Ομάδας από την περισυνή «Εγκατάληψη» ;
  Έκανες τον Ισολογισμό όλων των ετών που ήσουνα Πρόεδρος, ώστε να σου επιστραφεί η χρηματική επένδυση των προηγούμενων ετών που επικαλείσαι Δεξιά κι Αριστερά ;
  Έχεις Δ.Σ. και ποιό είναι αυτό ή είσαι ο «ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ» του Μακεδονικού Γρίβας ;
  Πόσοι Ποδοσφαιριστές θα παίξουν στον Μακεδονικό Γρίβας, φέτος, με εσένα Πρόεδρο ;
  … να συνεχίσω ;

  Κάνε με να καταπιώ τη Γλώσσα μου, σε παρακαλώ !
  Κεραυνοβόλησέ μας, με την «ΑΛΗΘΕΙΑ» !
  Δείξε μας τα «Μπατζάκια» του Αντρισμού σου !

 3. loipon stamata n milas esu p den exeis prosferei tpt g auto t xwrio t mono p kaneis einai na ginese rezili se olo t kosmo m tis malakeies p grafeis k gelaei olos o kosmos mazi s…mi ksana miliseis g t mpampa m gt t gamises..an exeis t arxidia ela st griva k mila re…alla mallon den exeis t arxidia gt oso isoun st griva tsimoudia den evgales geleie e geleia….milas esu g skopia???? k skopianika glentia???? sou t exw ksana pei o mpampas s zwotrofes apo strumitsa efere mi m kaneis n kanw selida k n sas valw mesa….den exeis dikaioma n milas k n grafeis se auti tin ilitheia selida s g to pollitistiko tin omada k to mpampa m gt tha s parei k tha se sikwsei xaivani…ipotithete oti eisai k morfomenos anthrwpos arxidia eisai alla telws pantwn…….

  • Τελικά είναι σοφά τα λόγια πού λένε ότι το «Μήλο κάτω απο τη Μηλιά θα πέσει».
   Διαγωγή : Κοσμία !
   Πρόσεχε πώς μιλάς και μάζεψε τη Γλώσσα σου, γιατί δε μιλάς στον Πατέρα σου «που μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον ίδιο τρόπο», αλλά μιλάς σε μένα, Σίχαμα.

   Το Θέμα μας εδώ, DORALINA, είναι ο Μακεδονικός Γρίβας. Θα σου δοθεί άφθονος Χώρος και Χρόνος να μας πείς την άποψή σου και για τα «Σκοπιανά Γλέντια», με διοργανωτή όπως πάντα τούς «Προέδρους», σε πολύ σύντομο άρθρο. Γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις, προσεκτικά, τίς αλήθειες στίς Ιστοσελίδες της Γρίβας…άν μή τη άλλο, θα μάθεις ΤΡΟΠΟΥΣ και ΗΘΟΣ.

   Συγκρίνοντας βέβαια την «Προσφορά» του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Γρίβας, νοιώθω τόσο αδύναμος…και άκαρπος.

   Θα σου πώ,όμως, τι Πρόσφερα και τί πιστεύω ότι προσφέρω.

   Σταμάτησα να ανέχομαι το πρόσωπο της Αθλιότητας, της Ξεφτίλας και πώς κατάντησαν τη Γρίβα οι «ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΕΣ»…Πρόεδροι.

   ..για να σε βοηθήσω λίγο να κατανοήσεις ορισμένα πράγματα, μιάς και είσαι ΑΜΜΟΡΦΩΤΗ, άλλο να κάνεις δουλειές με μιά άλλη Χώρα, άλλο να κάνεις ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στο όνομα της Γρίβας…και να παρουσιάζεσαι με το χορευτικό της Γρίβας σε πανεπιστήμια με «Παραδοσιακές Στολές» στα ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
   Αλλά αυτά θα τα πούμε σε άλλη ενότητα.

   Όσο και να φωνάζετε, ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ! Σίγουρα θα σας ενοχλεί στο Μέλλον αυτά που θα βλέπετε.
   ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ !

   Υ.Γ. Άδεια για να έρθουμε στο «ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΙΟ του ΜΠΑΜΠΑΚΑ σου» από που βγάζουμε ; …από τα ΚΕΠ ;

 4. Με το να βρυζεστε και να μαλωνετε και να γινεστε ρεζιλι δεν ειναι λυση….Πρεπει να βρεθουν ατομα που ενδιαφερονται για τον Μακεδονικο! Τα παραπανο σχολια δεν θα τα εγραφε ουτε παιδακι 2 ετων! Και οποιος διαβασει τα παραπανω σχολια τη γνωμη θα εχει για ολο το χωριο μαζι και το μακεδονικο!!!

  • Αγαπητέ, stelios.

   Μας έχουν κάνει ήδη ρεζίλι, με την εικόνα που μας κληροδότησε ο Προεδράκος του Μακεδονικού Γρίβας. Η Γρίβα είναι ο ποδοσφαιρικός περίγελος της Γουμένισσας, της Αξιούπολης, του Πολυκάστρου και ολόκληρου του Ν.Κιλκίς.
   Ποιά ; … η Γρίβα. Εκεί την κατάντησε ο «Προεδράκος».

   Μάλλον δεν θα πρόσεξες τον αγώνα, ολόκληρο τον Ιούλιο φέτος, να βάλουμε τον Μακεδονικό Γρίβας, σε τροχιά πρωταθλήματος.
   Σίγουρα θα σου διέφυγε όλος ο Αγώνας που έγινε να βρεθούνε παράγοντες για σύσταση Δ.Σ.
   Τίς ατελείωτες συζητήσεις και τα πλάνα, πού έβρισκαν εμπόδιο στην άρνηση εγκατάλειψης της Προεδρίας.
   Είναι λογικό να μήν έπεσε στην αντίληψή σου η συζήτηση και πιστοποίηση των ποδοσφαιριστών ότι θα συμμετέχουν αν φτιαχτεί «ΥΓΙΕΣ» Δ.Σ.
   Αν θυμάμαι καλά ήσουνα κι εσύ σ’ αυτούς που τρέχανε και λέγανε «…τα ίδια με μένα». Ξαφνική αμνησία, να το κοιτάξεις, stelios !
   Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θυμάται «Τίποτα» απο τα play-off 2009-2010 και μετά.

   Τα θυμάμαι όλα ΕΓΩ…κι εγώ ΔΕΝ ΣΙΩΠΩ για να είμαι αρεστώς σε κανέναν.
   Όλα είναι ελεγμένα και είναι αλήθεια.

   Τιμή μου πού με βρίζει η Οικογένεια ΘΕΟΔΩΡΟΥ…που αποκαλύπτω την αλήθεια και προσπαθώ απαλλαγώ απο τον σημερινό «Πρόεδρο-Τιτανικό» … αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνω ΣΩΣΤΑ.
   Όλοι κρινόμαστε από τα λεγόμενά μας.

   Η Γρίβα είναι οι άνθρωποί του και όχι τα Ντουβάρια και τα Σπίτια.

   Υ.Γ. Συνοψίζοντας, ο Μακεδονικός Γρίβας, έμεινε εκτός πρωταθλήματος.
   Ανήκει αποκλειστικά στον «ΠΡΟΕΔΡΑΚΟ» και δεν τον αποδεσμεύει.
   Προτιμάει να καταστραφεί παρά να παραιτηθεί ώστε κάποιος άλλος να προσφέρει «Καλύτερο Έργο».
   Κανείς όμως δεν λέει τίποτα. Όλοι σιωπούν και υπομένουν Στοϊκά «Πότε θα γουστάρει ο «Προεδράκος».
   Κάποιος μας φτύνει κατάμουτρα κι εμείς χαιρόμαστε που … βρέχει !
   Ψέμματα λέω πάλι;

 5. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ
  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α
  ΚΑΙ ΜΟΝΟ
  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Α.
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ.
  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΓΡΙΑ.

  • XA XA XA … το άλλο ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ;

   Θα χαρώ πολύ να τα ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, μήπως επιτέλους καταλάβεις και τίποτα, και τα μεταφέρεις στον Μπαμπά σου … μιάς και εκπροσωπείς τον Πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου της Γρίβας, εν «ΑΠΟΥΣΙΑ» του ;
   Συχνάζω, δε, σε όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά της Γρίβας, εκτός από το δικό σας, όπου αρνείστε, να μου μιλήσετε, να με κοιτάξετε κατάματα ή ακόμα και να μου σερβίρετε καφέ.

 6. griva ena xwrio gia olous tous griviotes ekpolitistikos silogos enas silogos gia olous tous griviotes makedonikos enas silogos gia olous tous griviotes eleftheri ekfrasi logou mia anekathen dimokratiki praxi ola afta den anikoun se kanenan den einai ola ta parapano kanenos idioktisiako kathestos thelo na pistevo oti olla ta parapano tirountai se ena mikro xwrio san to diko mas pou an miti allo o enas gnorizei ton allon kai se mia periodo kriseis prepei namaste enomenoi ivreis kai apeiles den armozoun se kanenan an miti alo xalaei tin eikona tou eaftou tou kai o kosmos pou thelo na pistevo pos den koimate mporei na krinei kai na krinei swsta pio einai to swsto kai pio oxi

  • Δημοσιουπαλληλικό Κώδικας Εργασίας :
   Αν δουλεύεις … κάνεις Λάθη.
   Μήν κάνει ΤΙΠΟΤΑ … για να είσαι αλάθητος !

   … κρίμα που είσαι τόσο μακρυά, Αγαπητέ smiel, χρειαζόμαστε επειγόντως την καθαρή σου σκέψη.

 7. ΣΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ;;;;.
  ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΕ.
  ΒΓΗΚΕ Ο ΚΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΙΤΙΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ.
  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ.
  ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
  ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΟΛΟΓΟΣ
  ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ;;;

 8. koita xristaki st magazi mou eisai anepithimitos kai an exeis dei exw valei k apagoreutiko me ti fatsa s..egw tha se perimenw na ertheis kai tote tha deis pia pragmatika eimai egw…ta leme apo konta

  • xristaki ;
   … κι έχω την Ηλικία του πατέρα σου.
   Αλλά, θα μου πείς … ΠΟΙΟΣ να σου μάθει τρόπους άραγε ;

 9. Επισης Γιωργο τα ελληνικα του Πιψου τα καταλαβες και τα δικα μ οχι???????

  • Έτσι μπράβο…αγαπητέ mono PAOK stin griba

   Όπως ακριβώς γράφουν με ΣΠΡΕΫ όλοι οι τοίχοι στη Γρίβα … κι ας πληρώνουν οι ένοικοι να τούς ξαναβάφουν !
   Η συγγενική κατάχρηση και εκμετάλλευση, σε όλο της το μεγαλείο !

   Γερά ρε ΠΑΟΚΑΡΑ, άξια τα στελέχει που προσβεύουν τις «ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ» !

   Υ.Γ.Τώρα αν ξαφνικά, ΒΑΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ, θα ξανακαταπιώ την γλώσσα μου !

  • ΟΧΙ βέβαια, Αγαπητέ iskras paok … με πρόλαβε «ΑΛΛΟΣ».
   «ΑΥΤΟΣ» που σας λέει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ και «Τί Θα Κάνετε» και «Ποιούς Τοίχους να βάφεται» και «Τί να καταστρέφεται».
   Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε πώς λειτουργεί το εργοστάσιο «Βεμένοι Τοίχοι – Βανδαλισμοί» στη Γρίβα ;

   Αφελείς Νεανίσκοι !
   Μαριονέτες σε τόσο νεαρά ηλικία … Τί Κρίμα !

   … περιέργως όμως σταματήσατε ξαφνικά να τούς βάφετε, μόλις κόπηκε το «Χρηματικό Κονδύλι» απο τον Νέο Δήμο.
   Πού να βρεθούν τώρα Λεφτά, να Προσλαμβάνουμε «Μπογιατζήδες», να αποκασταούμε τίς ζημιές των «Άγνωστων-Γνωστών» ΠΑΟΚτζήδων…καλύτερα να μήν γίνονται καταστροφές.
   Τώρα ξεσπάτε στα κάγκελα, της πλευράς του Συλλόγου Γυναικών μόνο (λές και το Σπίτι Παιδιού δεν ανήκει στη Γρίβα ).

   Μού φαίνεται ότι θα κάνω Μύνηση στον ίδιο τον ΠΑΟΚ, μιάς και έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος.

   σ.σ. Χωριό σας ; Δεν έγινε ακόμα «σας» είναι ακόμα «μας» και δεν έχετε δείξει καλά δείγματα για να σας το παραχωρήσουμε !

 10. esu mi milas anikeis stous athinaious k oxi se mas….katse prwta n s kanw minisi egw g auta p grafeis g to mpampa m k meta kane esu st paok..

  • …μάς τα είπε και ο Μπαμπάκας σου αυτά, απειλώντας παρουσία τρίτων : «Μην μιλάς εσύ, γιατί θα σου κάνω Μύνηση» , «Αν ξανατολμήσεις να γράψεις θα σου στείλω Εξώδικο» , «Ποιός είσαι εσύ και μιλάς για τη Γρίβα, Αθηναίε*; »
   ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ! Ακόμα περιμένω τον Δικαστικό κλητήρα…και μάλλον θα περιμένω πολύ ακόμα.

   Τα Φουστανάκια στη Γρίβα…έχουν γίνει ΜΟΔΑ ; !
   Τι ωραία που φοράω κι εγώ την «επίσημη Προεδρική Ενδυμασία» ; !

   σ.σ.Σε «εσάς», δεν άνηκα ούτως ή άλλως ποτέ.
   Εγώ είμαι Γνήσιος Γριβιώτης Έλληνας Μακεδόνας …και δεν έχω καμία σχέση με το «σινάφι σας».
   σ.σ.2 Σε ευχαριστώ δε που συμμετέχεις «ενεργά» στα Δρώμενα του Χωριού … και νοιάζεσαι για τη Γρίβα μας … έστω και στα ΛΟΓΙΑ !
   Ποιός ξέρει μπορεί να σε δούμε και υποψήφια Προεδρίνα κάποια μέρα, διδαγμένη συνεχίστρια του «πετυχημένου οράματος της πολιτικής απραξίας» του Μπαμπά σου.
   σ.σ.3 Για την Μύνηση μπορείς να εκτυπώσεις τα πάντα από εδώ μέσα (τα ανοίγω πρός χρήση).

   Χρήσιμη Συμβουλή (αν και δεν θα ‘πρεπε) : Μήν Βρίζεις και απειλείς, όταν σκοπεύεις να Μυνήσεις κάποιον, γιατί οι Μυνήσεις είναι σαν το Μπούμερανγκ ! Ρώτα και τον «Κασταναριώτη», τον τιμώμενο προσκεκλημένο των «Γλεντιών» της Γρίβας, αν δεν με πιστεύεις !

   * Ο όρος Αθηναίε, χρησημοποιήθηκε και χρησιμοποιείται αρκετές φορές, απο την Οικογένειά σας ώς προσβλητικός και υποτιμητικός, ακόμα και σήμερα. Παρά της πολλαπλής παράκλησης αποφυγής του, μιάς και είμαι κάτοικος της Γρίβας.

 11. καλα ρε doralina δηλαδη ολοι οι Γριβιωτες που μενουν εξω απο την Γριβα,(εσωτερικο,η εξωτερικο) τι ειναι;
  Σκεψου τι λες γιατι πετας πολλες κοτσανες, και θα σου πεσει κανενα πανω σου.

 12. prota apolla mias kai agorasa to laptop apo souidia den exei ellinikous xaraxtires defteron oti thelete na kanete sto xwrio sas ma den exete dikaioma na vafetai to toixo ton diko mou kai min mou ksanapei o pateras mou oti einai gramenos kai emeis eimaste paok ma gia parti mas eimaste kai oxi na kamnoume zimies kai kati gia sena christo me posa lefta eisai epikirigmenos?mou thimizei epoxes texas totes pou tous epikirizan tous listes me tin fwto tous anartimenes stin poli xaxxaxaxaxaxax

  • Αγαπητέ, smiel.
   Δεν είμαι ΕΓΩ ο Επικυρηγμένος Περίγελος της Γρίβας … άλλοι είναι.
   …και είναι κρυμμένοι σαν τα ποντίκια.
   Εγώ ανεβαίνω 4-5 φορές το Χρόνο στην Γεννέτειρά μου. Χωρίς φόβο ή ενδοισαμό και είμαι όλη μέρα έξω στα μαγαζιά για Ποτό, Φαΐ και Καφέ.
   1 μήνα στη Γρίβα, φέτος, και είχανε τα μάτια στό πάτωμα όταν πέρναγα … χα χα χα

 13. den exei grapsei kaneis se spitia PAOK kai gia to silogo ginaikwn den me niazei afou kai dikosou einai to xorio tote kai esu eisai SKOPIANOS me ta dikasou ta dedomena afou olous tous griviotes mas theoreis SKOPIANOUS

  • Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ηλίθιος/α, λοιπόν για να διαδίδεις τέτοια χοντρά ψεύδη.

   Νόμιζα ότι ήξερες τουλάχιστον να διαβάζεις…ώστε να καταλαβαίνεις αυτά που γράφω.
   Αλλά Τί να πείς αφού … σου είπανε να τα λές, κι εσύ τα λές (άβουλη ανώνυμη μαριονέτα).

   Είμαι σίγουρος ότι θα βρείς και ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έχει υποθεί ότι όλοι οι Γριβιώτες είναι Σκοπιανοί και θα μου το δείξεις , γιατί κάτι τέτοιο «ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ»…από κανένα μέλος (Θα είχε να κάνει πρώτα απ’ όλα μαζί μου)…και αδιανόητα από Εμένα !

   Για 1 πορτοκαλάδα και 1 μπάλα παγωτό μήν ξεφτιλίζεσαι.
   Αλλά η ανωνυμία επιτρέπει ακόμα στα σκουλίκια να νομίζουν ότι είναι … κόμπρες !

   Για να σου το ξεκαθαρίσω,μιά για πάντα και να το θυμάσαι.
   10 (ΔΕΚΑ) άλητες/ισσες παρουσιάζουνε τη Γρίβα ώς Σκοπιανοχώρι και τούς Γριβιώτες ώς Σκοπιανούς από καταγωγής, 10 (ΔΕΚΑ) … και τούς ξέρουμε όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες Μακεδόνες…και αυτή είναι η αλήθεια.

   Γιά τα βαμμένα σπίτια : Εκτός από Δειλός βλέπω ότι είσαι και Ψεύτης…θα ταιριάξεις «Γάντι» στην καινούργια σου παρέα.

 14. mia parimoia leei alla leei h giagia mou kai alla akoune ta aftia mou opos kai oi parimoia me lene rizo kai opos thelo ta girizo ego den eipa oti olo to xwrio einai skopianoi mipos diavazeis alla keimena?to oti exei filoskopianous nai ma den eipa olo to xwrio min kamneis tin trixa trixia katalaves?kai opos les asinartisies tha prepei na tis les kai eponima gia na ksero me pion exo na kano min krivesai piso apo ena psevdonimo nomizo oti to xwrio vgazei palikaria kai dexontai me protetamena ta stithia tous na lene tin gnomi tous eponima

 15. agapite christo edo to pragma exei proxorisei kata polli stin selida mou exo lavei ivristikko e mail kata emou kai gia to soi mou ma to orkizomai se oti exo iero molis enfanisto sto xwrio aftos tha prepei na eksafanistei giati kapia stigmi tha ton anakalipso kai na sou po to kalitero? eimai sigouros pos eixai voitheia apo xorianous gia na to grapsei kai na me vrei me to onoma mou sto face

  • Αγαπητέ smiel.
   Ο Τραμπουκισμός, τα ψέμματα, η σπίλωση της κάθε προσωπικότητας και η Τρομοκρατία είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται εδώ και αρκετό καιρό στη Γρίβα από τούς «Γνωστούς-Άγνωστους» τιμητές της παραδόσεως της Γρίβας.
   Έτσι δημιουργήθηκε η όλη δυσωδία. Γι’ αυτό κι εγώ σταμάτησα να τα ανέχομαι όλα αυτά. Όσα ψέμματα και να επιστρατεύουν, ο κόσμος ξέρει.

   Μέχρι και σε χειροδικίες και σωματικές απειλές προβήκαν μερικοί για να επιβάλουν την γνώμη τους.

   10 Δειλά Κοτοπουλάκια είναι όμως … τούς ξέρουμε ποιοί είναι και δεν τους φοβάμαστε καθόλου. Το ποτάμι δεν γυρνά, θα καθαρίσουμε με τούς ΚΟΠΡΟΥΣ (Γκιούμπρα στα Εντόπια), μιά και καλή.
   Είμαι αποφασισμένος ότι θα περπατάω σε άλλα χωριά της Μακεδονίας λέγοντας την καταγωγή μου και θα νοιώθω πάλι υπερήφανος.

   Έχουν απειλήσει, ανοιχτά και απροκάλυπτα και την Δική μου Οικογένεια.
   Όσον αφορά τώρα εμένα, δεν χρειάζεται να σου πώ, διαβάζεις και καταλαβαίνεις.

   Όποιος γουστάρει … να τα βάλει μαζί μου , ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !
   Από τη Γρίβα, δεν με διώχνει κανείς !
   Πρίν από αυτούς … τα έχω βάλει ΕΓΩ μαζί ΤΟΥΣ…γι’ αυτό άς προσέχουν εκείνοι περισσότερο.
   Κι αυτό δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση.

   Βέβαια, έχω θέσει όλους τούς διαλόγους (αφού είναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ) στη διάθεση της Εισαγγελίας Κιλκίς, και στην Δ.Η.Ε. (Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος)…δια το τυπικόν και την προστασία των μελών των Ιστοτόπων της Γρίβας…πού γράφουν την άποψή τους…και τους τρομκρατούν.
   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε, παλιο-φασίστες και θα μιλάμε ΔΥΝΑΤΑ !
   Δεν μας τρομάζουν οι πληρωμένες Θεσούλες σας, ούτε και μας προκαλούν Δέος οι τίτλοι σας !

   Μην πτοείσαι λοιπόν από την «Πολυφωνία» των εγγραφών … οι ΙΔΙΟΙ είναι με άλλα ψευδώνυμα.
   Ο Μορφωμένος Αρχιμαφιόζος δε τούς έχει παρατήσει από καιρό τώρα και είναι όλοι τούς «τραγικά αγράμματοι» να σταθούν σε οποιαδήποτε συζήτηση.

  • … σου υπενθυμίζω ότι το Θέμα μας εδώ είναι ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΡΙΒΑΣ.
   Είσαι εκτός θέματος.
   Κανονικά θα έπρεπε να το διαγράψω το σχόλιο, αλλά θα το απαντήσω, θα το αφήσω 5 μέρες και μετά θα διαγραφεί αυτόματα.

   ΑΠΑΝΤΗΣΗ :
   Την ξέρουμε αυτήν την μέθοδο προπαγάνδας … και είσαι ¨Δειλά Ανώνυμος¨ (μόνο εδώ, γιατί όπως είπε ο smiel, σας ξέρουμε όλους) για να σου κόψω και τη Γλώσσα.
   Στο μέλλον βέβαια, θα αναφέρονται και τα ΟΝΟΜΑΤΑ σας. !
   Αυτά διαδίδεται και έχετε κάνει τη Γρίβα ρεζίλι. !

   Το πόσοι Φιλοσκοπιανοί Γριβιώτες υπάρχουν στη Γρίβα φαίνεται στην εκάστοτε ετήσια Γιορτή Καστάνου.
   11 Αλήτες μαζί με σένα ! Γιατί οι Γριβιώτες Αηδιάζουν και Αδειάζουν, το Κέντρο Νεότητος μόλις αρχίσετε τα άθλια Ανθελληνικά τραγούδια των Σλαβο-Σκοπίων…προσπαθώντας να δείξετε ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

   1η Επιτυχία μας, των γνήσιων Ελλήνων Μακεδόνων (άλλοι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) η απομάκρυνση των στολών με τα Κόκκινο-Κίτρινα χρώματα των Σκοπίων…και αντικατάστασή των με Αντιρίες.

   Διάβασε και το Ιστορικό της 14ης Γιορτής ” Κάστανο, Τυρί, Κρασί,” στό άρθρο «Καρπόκαψα στη Γρίβα. Το ” Χρονικό ” της 14ης ΓΙΟΡΤΗΣ !» … https://grivanews.wordpress.com/2010/11/04/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%AF%CE%B2%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-14%CE%B7/

 16. kala vre iskras tha mas trelaneis kai esi mexri protinos opos diavazo theorouses pos o christos eipai pos olo to xwrio einai skopianoi pragma pou den eipai potes kai tora mas to les esi me kamari?rotises to xwrio kai ksereis?min lete asinartisies ta diavazoun afta ta grafomena polla atoma kai den kanei na grafontai afta amavronoun to xwrio mas an kai ksero pios eisai telika tha sinexiso na se apokalo iskras trelopaoktsi tou limaniou tis grivas

  • Έτσι τους έχουν μάθει να προπαγανδίζουν.
   Κάποιοι το κάνουν για την προσωπική τους φιλοδοξία και προβολή και κάποιοι για 1 πορτοκαλάδα και 1/2 ώρα τσάμπα ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
   Προδότες της ίδιας τους της ΖΩΗΣ.
   Ξεπούλημα της Γρίβας και σπίλωση όλων των Γριβιωτών.

   Μιλάνε εξ΄ ονόματι ΟΛΩΝ των Γριβιωτών, χωρίς καμία εξουσιοδότηση και λένε τα ΑΙΣΧΗ τους … πού μας συκοφαντούν ΟΛΟΥΣ.
   Φασιστικά και Ξεδιάντροπα.
   Ξέρουν και ξέρουμε ότι είναι μόνο καμιά 10ριά. Κρυμμένοι στην ανωνυμία τούς.

   Η τακτική αυτή εφαρμοζόταν εν απουσία αντίδρασης βέβαια και των Γριβιωτών (λόγω ανοχής στην κλειστή μας κοινωνία και την συγγενικότητα που μας δένει) … αλλά όλα τα πράγματα έχουν τα όριά τους.

 17. reeee smileeeel oxi kai limani se parakalw apo to limani eimai EGW dn einai apo ti gitonia m kserw apo pou einai kai poios einai…… dn tn apokaliptw omos an thelei as apokaliythei apo monos tou! episis tn frasi 10 ellines kserw diladi eleos dn exw akousei poio ekseftelistiki kai anoiti apantisi xaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxa! ligoteroi apo 10 filoskopianoi iparxoun sigoura kai oloi oi upolipi einai ellines kai ayto fenete apo tis ekdilosis pou ginonte poioi menoun kai poioi feugoun kai auytoi pou menoun einai metrimenou sta daxtila kai enas apo aftous pou menei eimai kai egw giati goustarw ton tertzelo mn me afisw apo eksw…..episi min lete ekseftelizete allo to xorio oti oloi einai skopianoi giati opoios diavasei ta sxolia tha pei opou iparxei kapnos iparxei kai fotia kai zito na figei to sxolio apo tin selida….kai episis iskra paok vale myalo gt tha se kol… mal… oti se lene pas kai grafeis UFO!

  • Οι Γριβιώτες είναι Έλληνες Μακεδόνες … θα προσθέσω εγώ, γιατί άλλοι δεν υπάρχουν !

   Ευτυχώς, Αγαπητέ stelios, έχουμε προτρέξει όλοι μας και την κατάλληλη στιγμή παρουσιάσαμε τα πράγματα … ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ στα αλήθεια.

   Η επιλογή του διασυρμού της Γρίβας χρεώνεται αποκλειστικά σε όλους πού είχαν την εξουσία και αρνήθηκαν να υπηρετήσουν τις επιθυμίες του Συνόλου των Γριβιωτών και τσαλάκωσαν την εικόνα του χωριού. Μια εικόνα που χτίστηκε με κόπο από τούς προγόνους μας, ανά τους αιώνες.

   Δεν είναι πλέον ανεκτό, σαν Γριβιώτης, να κρύβω την περήφανη καταγωγή μου και η Γρίβα να λέγεται «Σκοπιανοχώρι», επειδή το επιθυμούν καμιά 10ριά … θλιβερά τυπάκια.

   Όλα αυτά βέβαια θα φανούν και στην 15η Γιορτή «Κάστανο, Τυρί, Κρασί», που θα γίνει το 2ο 15θήμερο του Οκτωβρίου.

   Επιβεβαιώνεις κι εσύ, όπως και το Σύνολο των Γριβιωτών, ότι τα γραφόμενα είναι αλήθειες.

   Το μόνο πού χρειάζεται για να υπερισχύσει το ΚΑΚΟ, είναι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν … ΤΙΠΟΤΑ !

   σ.σ. : Το ΒΗΜΑ στα Ιστολόγια της Γρίβας είναι Δημοκρατικό και οι απόψεις της ελάχιστης μειοψηφίας (όσο ακραίες και κατάπτυστες κι αν είναι), δεν θα διαγραφούν. Γιά τον μόνο λόγο, ότι : … σε λίγα χρόνια θα υποστηρίζουν ότι «Δεν τα λέγαμε εμείς αυτά τα αίσχη».
   Αγαπητέ stelios, κάηκαν από μόνοι τούς. Δημόσια κατακραυγή και χλευασμό λαμβάνουν καθημερινά από όλους. Ο πνιγμένος όμως από τα μαλιά του πιάνεται.
   Το Λάθος : Ο έξυπνος το παραδέχεται, ο Πονηρός το δικαιολογεί, ο Βλάκας … επιμένει.

 18. Καλησπέρα Χρήστο και από εμένα,
  διαβάζοντας τα παραπάνω (ποδοσφαιρικά) σχόλια, δεν μου έγινε ξεκάθαρο για το πόσο μεγάλη ήταν τελικά η εμμονή και η διάθεση των υποψήφιων (νέων) συμβούλων να παραλάβουν τον Μακεδονικό Γρίβας όταν παραβρεθήκαν στο μαγαζί του προέδρου.
  Αναρωτούμε τα εξής:
  Ακολουθήθηκε από τους υποψήφιους σύμβουλους ή το νέο υποψήφιο Δ.Σ. το καταστατικό της ομάδος;
  Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση όπως προβλέπει το καταστατικό (όπως και στα περισσότερα ποδοσφαιρικά σωματεία) με την αντίστοιχη επίσημη ενημέρωση;
  Σημειώθηκαν τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης;
  Μήπως η παρουσία κάποιων υποψηφίων συμβούλων της ομάδος του χωριού στο μαγαζί του προέδρου ήταν απλός μια απλή φημολογία χωρίς ουσιαστικές ενέργειες, τοποθετήσεις, διαπραγματεύσεις;
  Μήπως έγιναν απλός κάποιες μεμονωμένες σποραδικές επισκέψεις ή ανούσιες συναντήσεις στο μαγαζί από κάποιους ποδοσφαιρόφιλους ρομαντικούς;
  Διότι δεν μπορώ να διανοηθώ να ζει κάποιος άνθρωπος σε μια τόσο μικρή κοινωνία (έχοντας μάλιστα και την ιδιότητα του προέδρου δημοτικού διαμερίσματος) σε άμεση κόντρα με όλη την αθλητική κοινωνία του χωριού.
  Τα παραπάνω είναι προβληματισμοί διότι διαπιστώνω προσωπικά με την πάροδο του χρόνου, ότι είναι πολύ λυπηρό να υπάρχει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και να μην συμμετέχει ο Μακεδονικός Γρίβας που είναι ένας από τους ποιο ιστορικούς συλλόγους του Νομού.
  Μάλιστα και με τόσα πολλά ταλαντούχα παιδιά…………………..

  • Αγαπητέ chris.
   Όσο μεγάλη και να ήταν η εμμονή και η διάθεση για δημιουργία Νέας Διοίκησης … αν δεν υπάρξει Παραίτηση της προηγούμενης Διοικήσης, τίποτε δεν μπορεί να γίνει. Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος της Διοικητικής ομάδας που δημιουργήσαμε.

   Το καταστατικό του Μακεδονικού Γρίβας, όπως όλα τα καταστατικά, δεν επιτρέπει (υποψήφιους) να έχουν γνώμη στα δρώμενα των συλλόγων ή να λαμβάνουν οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την λειτουργία και τους σκοπούς του συλλόγου. Το εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο είναι το εκτελεστικό όργανο εκπλήρωσης του εγκριθέντως απο το Πρωτοδικείο καταστατικού.
   Θα αποτελούσε παγκόσμια πρώτη να γίνει στην Γρίβα, (υποψήφιοι) να κάνουν Διοικητικά Συμβούλια, Γενικές Συνελεύσεις, λήψη αποφάσεων … και είναι απορίας άξιον πώς κατέληξες σε ένα τόσο άτοπο συμπέρασμα.

   Όσον αφορά τώρα τίς ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΔΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΕΤΗΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ κτλ. αυτά διαπιστωμένα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ, γιατί όπως θα διάβασες στο σχετικό άρθρο, το Δ.Σ. του Μακεδονικού Γρίβας ήταν Προσωποπαγές…και η μεθοδολογία Διοίκησης του Προέδρου αναλύθηκε.
   Ο Αντιπρόεδρος, ο Διευθύνων σύμβουλος μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή, εξ΄αρχής παραγκωνίστηκαν και ουσιαστικά εκδιώχτηκαν.

   Η δυσκολία σου να κατανοήσεις τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, αποτελεί κομάτι της δικής μας καθημερινότητας. Μιάς πραγματικότητας νοσηρής και υποβαθμιστικής, με σκοτεινές πτυχές και σκοπούς.
   Θα πίστευε κανείς ότι η διάλυση του Μακεδονικού Γρίβας εξυπηρετεί σενάριο ενίσχυσης γειτονικών σωματείων. Γιατί το σενάριο προσωπικής προβολής του Προέδρου, Θεοδώρου Αθανασίου, έχει ήδη αναλυθεί.

   Το αξιέπαινο στην όλη προσπάθεια ήταν η άμεση συγκέντρωση υποψηφίων, ικανοί να δημιουργήσουν ουσιαστικά και αριθμητικά, νέο Δ.Σ.
   Η πλήρη υποστήριξη όλων των ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού Γρίβας στο νέο σχήμα, με σκοπό να δηλωθεί η ομάδα πάση θυσία φέτος, μετά την πλήρη εγκατάλειψη της ομάδας την προηγούμενη χρονιά.
   Ακόμαα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όταν ζήτησαν από τον Πρόεδρο να διευκολύνει τον Μακεδονικό Γρίβας με την παράιτησή του, εισέπραξαν ένα τεράστιο ΟΧΙ.
   Έτσι ακυρώθηκε αυτόματα και η προγραμματισμένη ανοιχτή συγκέντρωση που θα είχαμε μαζί τους για την τελική υπόσχεση υπερβάλλουσας συμμετοχής των, ώστε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις.

   Εξ΄ ού και ο λόγος της εμμονής μας να κινήθουμε, άμεσα για :
   …την διαδικασία παραίτησης,
   …την δημιουργία προσωρινής Διοίκησης που θα οδηγήσουν το σωματείο σε εκλογές,
   …την υποβολή υποψηφίων,
   …την διεξαγωγή εκλογών,
   …την καταστατική πιστοιποίηση της νομιμότητας των αποτελεσμάτων,
   …δημιουργία Δ.Σ.,
   …την αποπληρωμή των χρεών (για παραλαβή πιστοποίησης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. και
   …την δήλωση, εν συνεχεία του Μακεδονικού Γρίβας.

   Σήμερα ο Μακεδονικός Γρίβας, τον οποίο περιγράφεις ορθά ώς ένα ποδοσφαιρικό σωματείο υψηλού ήθους και ποδοσφαιρικού Βελληνεκούς, δίς Πρωταθλητής του Νομού Κιλκίς, έχασε ήδη 5 παιχτες.
   Το σενάριο διάλυσης, πετυχαίνει.

 19. με κάλυψες πλήρως φίλε μου Χρήστο,
  σου εύχομαι πολύ δύναμη και τύχη στον δύσκολο αγώνα που δίνεται.
  Εύχομαι στο τέλος να κερδίσει ο Μακεδονικός Γρίβας.

 20. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΜΙΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΣΑΚΗΣ Ο ΘΕΩΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ 5 ΕΤΙΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΑΙΡΩΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΨΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΡΜΟ ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΤΕ ΘΥΜΩΣΑΝΕ ΕΙΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΙΚΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΠΟΝΙΤΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 7Ο ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΑΝ ,ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΔΝΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ 5-6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 20 ,, ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ Η’ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Σ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝΕ ΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΗΚΙΑ ΚΙΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΡΙΒΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΓΡΙΒΑ ΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ..

  • Αγαπητέ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΩΓΟΣ ΓΡ

   Για να ξανακαταστήσουμε κάτι Σαφές.

   Κανείς δεν έχει τίποτε προσωπικό με τον πρόεδρο του Μακεδονικού Γρίβας, Αθανάσιο Θεοδώρου. Η προσωπική ζωή του καθενός, τουλάχιστον στούς ιστοτόπους της Γρίβας, φυλάγεται ώς κόρη οφθαλμού και όπου απαιτήθηκε η παρέμβαση για την προστασία της Προσωπικότητας των συμμετεχώντων σε αυτές, έγιναν ακόμα και ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ.
   Εδώ εξετάζεται το καλό της Ομάδας, πάνω από το καλό ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.

   Η αρχική πορεία του Μακεδονικού, στα πρώτα 5 Χρόνια όπως τα περιγράφεις, καλύφτηκε με τα καλύτερα λόγια, ΟΧΙ γιατί εκθιάζαμε τον Πρόεδρο, αλλά γιατί ήταν … ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
   Τότε κατηγορήθηκα ότι κάνω πλάτες στον Πρόεδρο…τώρα κατηγορούμε ότι κάνω πόλεμο στον Πρόεδρο.
   Αυτό που έκανα και τις 2 φορές είναι να παρουσιάζω τα γεγονότα…ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ !

   Οι αλήθειες που παρουσιάζονται στο σχετικό άρθρο, είναι Διπλά και Τριπλά ελεγμένες. Αποτελούν δε Μυνήματα απο τρείς διαφορετικούς Πυλώνες.
   Διοικητικών παραγόντων, Παιχτών και εξωγενών παραγόντων.
   Χώρια τις διπλές και τριπλές διασταυρώσεις.
   Πιστεύει κανείς, νοήμων, ότι θα εκτιθόμουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, αν δεν ήταν αλήθεια ;

   Το άρθο αυτό βγήκε, μετά απο ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, σιωπηλής οργάνωσης του Μακεδονικού Γρίβας, για την ενσωμάτωσή του στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας 2011-2012…φέτος το καλοκαίρι.
   Συμμετείχες κι εσύ, στον αγώνα αυτό … και γνωρίζεις καλά πόσο πολύ τρέξαμε και ότι δεν κατηγορήσαμε κανέναν για τίποτα. Την ομάδα θέλαμε.

   Το άρθρο, είναι συνταγμένο εδώ και καιρό. Δεν θα έβγαινε ποτέ, γιατί δεν προσπαθούμε να σπηλώσουμε κανέναν (όλοι είμαστε Μικρότεροι απο τον Μακεδονικό Γρίβας) … αλλά για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει τελικά να σπάσεις τα αυγά.

   • ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΤ ΗΜΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ,ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ,ΑΠΛΑ ΠΕΡΣΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 11 ΑΔΑ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟΝ ¨ΤΣΕΧΟ¨ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 5 ΕΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΤ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΣΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

 21. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΦΑΖΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΡΙΒΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΔΕΔΟΝΙΚΟ ΓΡΙΒΑΣ ΕΙΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ 100 % ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ . ΑΣ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝ ΑΝΩΝΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ

  • ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΜΙΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΩΝΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

   • Ανώνυμα μπορεί να … ΝΟΜΙΖΕΙ … ότι τον έβρισε !

    Μήν ξεχνάς όμως ότι οι Admin των Ιστοσελίδων, έχουν Εικόνα του Ποιός είναι Ποιός, Ποιό είναι το Email του καθενός, από ποιόν Υπολογιστή μπαίνει και σε Ποιά περιοχή βρίσκεται οποιοσδήποτε. Υπάρχει Ηεκτρονικό Ίχνος.

    Νομίζεις ότι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ φτιάχτηκε για να έχεις :
    … ΑΝΩΝΥΜΙΑ ; ή για να ξέρουν ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ;
    Η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος γιατί πληρώνεται :
    … για να ζεί στο σκοτάδι ;

    Αλλά εφ΄ όσον δεν έχει παρεκτραπεί το πράμα … η Ανωνυμία θα προστατευθεί.
    Όσο ο αγαπητός smiel βέβαια δεν καταφεύγει στην Διακιοσύνη για Εξύβριση και Συκοφαντία. Αν το πράξει εκεί τα πράγματα αλλάζουν και τα στοιχεία θα παραδοθούν άμεσα στον Εισαγγελέα Κιλκίς.
    Αν πρωτίστως δε έχει φάει τις Σφαλιάρες του ήδη, το Πίτσκο !

    ΠΡΟΣΟΧΗ Λοιπόν…επίδοξοι ΑΝΩΝΥΜΟΙ Υβριστές…και η συκοφαντία δεν είναι απλό πράγμα στις μέρες μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s