Ο Μακεδονικός Γρίβας … βγαίνει απο την εντατική !

Ημερομηνία : 10 Μαρτίου 2012

Ο Μακεδονικός Γρίβας … ξαναγεννιέται από τις στάχτες του !

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πολύμηνες συζητήσεις για τη μεταβίβαση του Πολυμετοχικού πακέτου του Μακεδονικού Γρίβας.

Οι διαπραγματεύσεις κατάφεραν να πείσουν τον σημερινό πρόεδρο, Θεοδώρου Αθανάσιο, ότι  είναι ατελέσφορη η εμμονή του να μείνει γαντζωμένος στην προεδρεία της ποδοσφαιρικής ομάδας, όταν αυτή ουσιαστικά δεν την δήλωσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα 2011-2012, δεν αγωνίζεται, και στην ουσία διοικεί … το κενό.

Η Ομάδα επενδυτών που εξέφρασε την επιθυμία της να πάρει ΟΛΕΣ τις ΜΕΤΟΧΕΣ του συλλόγου, δημιουργώντας έτσι ένα Νέο, Υγιές και ελπιδοφόρο μέλλον στον Μακεδονικό,  έχει ως Διοικητική βάση την πολυετή εμπειρία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού. Αποτελείται από αποδεδειγμένα άξια στελέχη, με μεράκι και ικανότητες  να πραγματοποιήσουν  καταρχάς  την αξιοπρεπή παρουσία της Πρωταθλήτρια, στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και προσανατολίζονται  στην στελέχωση της ομάδας με Γριβιώτες, ως επί τω πλείστον,  ποδοσφαιριστές.

σ.σ. Συντάκτη : Στηρίζοντας κάθε προσπάθεια, προτείνεται η δημιουργία Τραπεζικού Λογαριασμού (σε Τράπεζα που έχει υποκαταστήματα και στο εξωτερικό ) ώστε να αποδείξουμε και με πράξεις πόσα αγαπάμε και σεβόμαστε τον Μακεδονικό Γρίβας … στηρίζοντας και χρηματικά την Νέα Αρχή.

Έτσι με διαφανή τρόπο, μακριά από πρακτικές των προηγούμενων ετών, να μπουν οι βάσεις για την δημιουργία ταμείου του συλλόγου με δωρεές. Έτσι να υπάρχει επάρκεια σε χρήματα κίνησης … ο ουσιαστικός λόγο ύπαρξης μιά ομάδας. Του Μακεδονικού,  πού τόσες χαρές μας έχει προσφέρει.

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά η οικονομική συνδρομή όλων μας είναι επιβεβλημένη, γιατί ο Μακεδονικός Γρίβας είναι η αθλητική μας κληρονομιά της Γρίβας. Υποχρέωση λοιπόν ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι την προφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού και να την παραδώσουμε στην επόμενη γενιά.

Τώρα κρινόμαστε όλοι, στα μάτια των παιδιών μας και της Ιστορίας του Μακεδονικού Γρίβας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s