Μετά … το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού στα σχολεία !

Ημερομηνία : 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου

Τις προσεχείς ημέρες, θα ακουστεί το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού στα σχολεία και θα σημάνει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Διανύοντας μια δυσάρεστη οικονομική περίοδο για την Χώρα μας, θα κληθούμε και φέτος  να λειτουργήσουμε τις σχολικές μονάδες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα να ευχηθώ στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καλό κουράγιο και να τους υπενθυμίσω ότι μέσα στις σχολικές αίθουσες διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των παιδιών μας και κατά συνέπεια διαμορφώνουν το μέλλον του τόπου μας, καθώς τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα μας για να αλλάξει επιτέλους κάτι στον τόπο αυτό.

Στα παιδιά από τα νεοφώτιστα πρωτάκια έως τους τελειόφοιτους του Λυκείου θα ευχηθώ μια καλή και εποικοδομητική εκπαιδευτική χρονιά.

Τέλος στους γονείς και σε όλους μας, γνωρίζοντας ότι αποδεδειγμένα ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους πιο δύσκολους που έχουμε περάσει, θα ευχηθώ καλή δύναμη και υπομονή. Καλή σχολική χρονιά με Πίστη και Ελπίδα!

Αντιδημαρχία

Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού

σ.σ.Συντάκτη : Προσδοκώντας το καλύτερο αύριο, δρούμε δια τις ελπίδας. Απαιτώντας το καλύτερο αύριο, δρούμε δια του παραδείγματος. Οι αυριανοί κριτές μας, ας έχουν σήμερα όλα εκείνα τα εφόδια επιτυχίας, υποχρεώνοντας την μελλονιτκή τους κρίση στο ΘΕΤΙΚΟ. Ας υπερβάλουμε, εαυτόν !

..στα Παιδιά : ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, Ουσιαστικής εκπαίδευσης, Ομαδικού πνεύματος και επιτυχίας, ανατρέποντας την κοινωνία των μεγάλων που τους διδάσκει την ατομικότητα. ΝΑΙ, στην βοήθεια των πιό αδυνάτων, για να πορευτούμε ΙΣΟΝΟΜΑ. Η σύγχρονη κοινωνιά ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ … σε ότι κι αν είμαστε καλοί. 

… στους Γονείς : Ευχόμαστε να χαρείτε τα παιδιά σας όπως … ΑΥΤΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s