Σκιά παρελθόντος με … φρέσκα μυαλά !

Ημερομηνία : 19 Ιουλίου 2013

Η εικόνα άναρχης στάθμευσης, ακόμα και μέσα στον εσωτερικό χώρο της πλατείας, όπου  οι θαμώνες των καταστημάτων στην πλατεία της Γρίβας, απολάμβαναν καθημερινά τον καφέ ή το φαγητό τους είναι οποσδήποτε κατακριτέο.
Η μεθοδολογία όμως του «πονάει μάτι – κόβει κεφάλι» δείχνει την μόνιμη ανικανότητα των αρχών να θελήσουν να εμπλακούν και να επιλύσουν το κάθε πρόβλημα σωστά και δίκαια.
Έτσι, μιάς και η τοπική κοινωνίας της Γρίβας εδώ και πολλές τετραετίες κινείτε απούσης Διοίκησης … χωρίς να υπάρχει καμία πρόταση γιά την σωστή και δίκαιη διευθέτηση του προβλήματος, η λύση του προβλήματος «Άναρχης Στάθμεσης»  έγινε «Απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση», επιβλήθηκε από τους υπεύθυνους.
Ανίκανοι, όπως πάντα,  να αντιληφθούν τις πτυχές  του προβλήματος και το κενό στο μυαλό τους, ανάρτησαν τις σχετικές πινακίδες, μεγέθους XL (eXtra Large).

Σκέφτηκε άραγε κανείς σας, την ζώνη «Προσωρινής Σταθμευσης» ;
Σε μέτρηση πρίν και μετά τις ανωτέρω πρότασης, η απώλεια Φαιάς Ουσία μου ήταν 0,001% … με σημαντική παράμετρο ότι είχα !

Μιάς και δρομολογήθηκε εντέλει το χείριστον (…με τις ευλογίες της σιωπηρής αδιαφορία του άνευ αντιπολίτευσης Φεουδάρχη μας) … δεν θα ήταν δίκαιο να τοποθετηθούν, μαζί με τις  πινακίδες «Απαγόρευσης Στάσης και Στάθμευσης» αντίστοιχες πινακίδες «Χώρος Δωρεάν Στάθμευσης», εκμεταλευόμενοι τους ήδη εν ισχύει χώρους στάθμευσης,

IMG_0767
1) …έξω από το Πάρκο  «Πέτρος Πολυχρονάκης» και
2) …εμπρός του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου

IMG_0816

… έτσι ώστε όσοι επισκέπτονται τη Γρίβα και θέλουν να απολαύσουν στην πλατεία μας (ή οποιοδήποτε άλλο κατάστημα) μιά ευχάριστη μέρα, να ξέρουν ότι έχουν κι άλλη επιλογή πλήν του προστίμου ή την αποχώρηση ;

σ.σ. Συντάκτη : Ελπίζουμε η ανωτέρω απόφαση να βαραίνει κάποιον υπέυθυνο παλαιότερης γενιάς γιατί αλλιώς … περπατάμε στο Παρόν, μέσα στην σκιά του παρελθόντος, με φρέσκα μυαλά και την επόμενη γενιά χαμένη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s