Οι «Συνδυασμοί» στην Τοπική Κοινότητα Γρίβας, γιά τις Εκλογές 2019 !

Ημερομηνία : 7 Μαΐου 2019

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι ανακοινώσεις υποψηφίων έγινα Υποψήφιοι σύμβουλοι στα εκλογικά ψηφοδέλτια.

Η Τοπική Κοινότητα Γρίβας κατεβάζει τους υποψηφίους της, για την θέση του προέδρου σε 2 Συνδυασμούς.

  1. Δυναμική Γρίβας
    ΕΚΛΟΓΕΣ Δυναμική Γρίβας
  2. Γρίβα της Προόδου:
    ΕΚΛΟΓΕΣ Γρίβα της προόδου
    σ.σ. Συντάκτη Έχω ζητήσει από τον συνδυασμό «Γρίβα της Προόδου» καλύτερης ανάλυσης ψηφοδέλτιο, το οποίο θα αντικαταστήσω άμεσα μόλις μου σταλεί.

Ψηφοδοσία :

  1. Ακούμε τι έχουν να μας πουν ΟΛΟΙ οι Υποψήφιοι για το σχέδιο προσφοράς τους.
  2. Μελετάμε τους Υποψηφίου και ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αυτούς που Ξέρουμε και Γνωρίζουμε αλλά αυτούς που Ξέρουν και Γνωρίζουν.
  3. Δεν Ψηφίζουμε Ωραίες Φυσιογνωμίες και καλούς Ρήτορες αλλά λειτουργικούς Ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν στη Γρίβα ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΒΑ, που κατάφερε να βγεί με πολύ κόπο και δουλειά από «Άθλιες και Προσβλητικές καταστάσεις του παρελθόντος» και βρίσκεται πλέον σε Υψηλή εκτίμηση σε ολόκληρη την Γνήσια Ελληνική Μακεδονία® (την Μοναδική που Υπάρχει)…και Όχι μόνο !
  4. Έχουμε κατά νου, ότι σπάνια δίνονται 2ες Ευκαιρίες και είναι πολύ εύκολο τα 6000+ άτομα της θεσμικής γιορτής «Κάστανο, Κρασί, Τυρί» (που προβάλει τη Γρίβα) να γίνουν ξανά 5-6 τραπέζια παρεούλα ή ακόμα και «Ακύρωση Γιορτής».
  5. Θυμόμαστε το «ποιόν» του κάθε Υποψηφίου, τι έκανε στο παρελθόν του και αν οι πράξεις του ήταν θετικές για τη Γρίβα ή συμμετείχε σε πράξεις ντροπής που της έκαναν ζημιά. Σας το εγγυώμαι ότι … σπάνια αλλάζουν οι Άνθρωποι.
  6. Η Ψήφο προς την σωστή κατεύθυνση προχωράει τη Γρίβα 1 βήμα μπροστά προς το καλύτερο και στην λάθος κατεύθυνση τα γκρεμίζει όλα μονομιάς.
  7. ΝΑΙ οι Ψηφοφόροι φταίνε ή καρπώνονται από τις επιλογές τους.
  8. Βάζουμε μέχρι 2 ψήφους, στην Αριστερή πλευρά του ονόματος που επιλέγουμε.
  9. Το σταυρώνουμε να πάρει την Ευχή (Γριβιώτικο τοπικό έθιμο).
  10. Το Φτύνουμε 3 φορές να μην μας το ματιάσουν.signature

Σχολιάστε